Tudásbázis > Comnica Contact Center > Statisztikák, riportok > Szűrők használata
Támogatás
elérhetőségek
Tartalom
Comnica Contact Center
Comnica SmartSMS
Comnica ID Videocall
Ügyféltájékoztató
Comnica ID Selfie
Comnica Dialer Applikáció
Szűrők használata

A Comnica CC platformon elérhetők dinamikus szűrési lehetőségek, melyek segítenek a kampány adatbázisok hatékony kezelésében, statisztikák előállításában és a hívásadatok hatékony elemzésében.

Három fontos elemtől függ az adatmegjelenítés:

  1. Szűrési feltételekhez használt mezők.
  2. Alkalmazott szűrési feltételek.
  3. Megjelenített oszlopok.

Az oszlopok tetszés szerint rendezhetőek Drag&Drop (Fogd és Vidd) technika alkalmazásával. Az oszlopcímekre kattintva, a rendezés csökkenő/növekvő sorrendbe állítható.

Alkalmazott szűrési feltételek

A összes adatmegjelenítő felületen (statisztikák, hívások) beállíthatók “Szűrési feltételek”. Ezektől függ, hogy mely adatok listázódnak a választott menüpontban. A beállított szűrések eredményét vágólapra lehet helyezni és fájlba exportálni, letölteni.

A szures gomb gombra kattintva egy oldalmenü jelenik meg, amelyen láthatók a jelenleg alkalmazott szűrési feltételek. Ezek igény szerint módosíthatók. Nagyobb adathalmaz esetén ezen szűrési beállítások segítségével lehet a kívánt adatokat megjeleníteni.

A szűrőmezők esetén lehetőséget biztosít a rendszer, hogy üres értékekre is lehessen keresni. A mezőnév melletti ikonra kattintva választható ki az az opció, ami csak azokat a rekordokat fogja megjeleniteni, ahol az adott mező üres.

A mezőnév melletti ikonra kattintva pedig csak azokat a rekordokat fogja listázni a rendszer, amik ki vannak töltve, rendelkeznek adattal.

szurok_beallitasa

Az alapértelmezett szűréshez használt mezőkhöz a Szűrők legördülőmenü segítségével hozzá lehet adni további opciókat. A mezők kiválasztása után a keresés gombra kattintva, minden kitöltött opciót figyelembe vesz a rendszer és megjeleníti azokat a rekordokat, amelyek megfelelnek a beállításnak.

Oszlopok kezelése

Az aktív oszlopok függvényében dinamikusan változik a megjelenített adathalmaz.

A feltételek szerint lekért adatok kiegészíthetőek plusz oszlopokkal vagy leszűkíthetőek a megjelenítendő adatok.

Szűrés darabszámának eredménye

A Kampány adatbázisok és Hívások statisztika esetén lehetőséget biztosít az „Összes találat száma: Mutat” gomb, hogy a beállított szűrők alapján kiderülhessen, mennyi a beállított szűrők alapján a sorok száma. A sorok számának ismerete segítséget nyújthat, hogy a beállított szűrő helyes vagy további módosításokat igényel.

Egyedi szűrők beállítása

Beállíthatóak egyedi szűrők, “nézetek”, amelyek könnyebbé teszik a Comnica CC statisztikáinak mindennapos használatát. Az alapértelmezett nézet mellett látható gombok segítségével a beállított keresési feltételek, oszlopok és szűrők mind elmenthetőek és egy kattintással (az adott nézet legördülőmenü megnyomásával) betölthetőek.

mentett_szures

A statisztikák vágólapra másolhatók, valamint .xlsx, .xls és .csv formátumban letölthetők.

Az adatmegjelenítő maximum 2000 találatot tud megjeleníteni! Ha ezt meghaladja a lekért adatmennyiség, akkor érdemes szűkíteni a keresett adathalmazt vagy vágólapra tenni és fájlba helyezni, letölteni adott formátumban.