Tudásbázis > Comnica Contact Center > - Monitor > Élő hívások nézet
Támogatás
elérhetőségek
Tartalom
Comnica Contact Center
Comnica SmartSMS
Comnica ID Videocall
Ügyféltájékoztató
Comnica ID Selfie
Comnica Dialer Applikáció
Élő hívások nézet

Az élő hívások nézet alapvetően 4 fő részre osztható (1-4 az ábrán) és egy funkció gombra (5).

Élő hívások nézet - Monitor.
 • 1. Állítható szűrők

  Beállíthatóak különböző szűrési feltételek (operátorok, kampányok és hívási státusz szerint), amelyek megkönnyítik az operátorok munkavégzésének átláthatóságát. Nyomon követhető például, hogy egy adott kampányban mennyi aktív operátor dolgozik az adott időpillanatban.

  Az „Operátor és Kampány szűrők mentése” gombbal elmenthetőek a kiválasztott Operátor és Kampány beállítások annak érdekében, hogy a következő bejelentkezéskor a kívánt adatok jelenjenek meg újra.

 • 2. Aktív kapcsolatok

  Az aktív kapcsolatoknál látható, hogy mely operátorok vannak éppen hívásban. Aktív hívásra kattintással megjelenik a “Hívás adatok” ablak, ahol látható az operátor jelenlegi állapota, melléke, azonosítója, a hívás és a számítógép azonosítója, a kampány (amelybe belépett vagy beléptetődött) és a státusz idő.

  A “Belehallgat” gombbal hallgatható az éppen aktuális beszélgetés. Az aktív hívás végeztével a behallgató csatorna megszűnik, ezáltal újabb aktív hívást kell választani, amely behallgatható.

  A “Belebeszél” gombbal lehet az operátorral kommunikálni a beszélgetés közben (tájékoztatni, figyelmeztetni, oktatni). Ekkor az ügyfél továbbra is csak az operátor hangsávját hallja.

 • 3. Magányos operátorok

  A magányos operátorok szekcióban listázzuk alapértelmezetten az alábbi állapotban lévő operátorokat:

  • Szünetet tart
  • Előmunka
  • Regisztrál
  • Ebédel
  • Oktatáson van

  A felhasználó által létrehozott ügyfél állapotok is megjelennek a Monitorban.

 • 4. Magányos ügyfelek

  Azok az ügyfelek jelennek itt meg, akik még nem kapcsolódtak operátorhoz. Ennek több oka is lehet, pl. bejövő projektnél IVR-ban barangol, esetleg nincs szabad operátor, akivel összekapcsolódhat.

 • 5. Szűrők mentése

  Az „Operátor és kampány szűrők mentése” gomb lehetővé teszi az aktuálisan beállított szűrők mentését és újbóli felhasználását.

Rejtett (privát) telefonszám:

Bejövő hívási sor esetén a rejtett számmal betelefonálóknál az “Ügyfél” oszlop tartalma (ahol eredetileg a telefonszám lenne) üres. A Kliens rekordekezelő felületén, a bal alsó sarokban lévő telefonszámmező is üresen fog megjelenni.