Tudásbázis > Comnica Contact Center > Fejlesztői és általános információk > Általános beállítások
Támogatás
elérhetőségek
Tartalom
Comnica Contact Center
Comnica SmartSMS
Comnica ID Videocall
Ügyféltájékoztató
Comnica ID Selfie
Comnica Dialer Applikáció
Általános beállítások

A rendszerspecifikus beállítások az adminisztrátori felületen, a Beállítások / Általános menüpontban találhatóak (https://cégnév.comnica.cc). A CC beállításokról elérhető leírás ide kattintva érhető el.

Általános beállítások menüpont az Admin felületen.
 • Jelszó erősség és lejárat

  A belépéshez megadható jelszó erősségét lehet meghatározni.

  • Normál (alapértelmezett): minimum 6 karakter, mely számot és betűt is kell, hogy tartalmazzon.
  • Erős: minimum 6 karakter, mely számot és betűt és egyéb írásjelet is kell, hogy tartalmazzon.

  A jelszó lejárati opció csak akkor válik elérhetővé, ha a jelszó erősség mértékénél az „Erős” opció van kiválasztva. Egyedi időszak (napokban) beállítható, amely után a jelszó lejár, és a felhasználóknak meg kell változtatniuk jelszavaikat, hogy bejelentkezhessenek.

 • Kétfaktoros azonosítás (2FA)

  A kétfaktoros azonosítás (2FA) egy olyan funkció, amellyel egy plusz védelmi vonal adható a felhasználói fiókokhoz. Az első „faktor” a szokásos jelszó bejelentkezéskor. A második „faktor” egy ellenőrző kód, amelyet rendszerünk a bejelentkezési kísérlet során küld ki.

  A 2FA aktiválása előtt ellenőrizze, hogy minden aktív felhasználónak fel van-e tüntetve a hozzá tartozó mobiltelefonszáma a felhasználói adatlapján. A bejelentkezéshez szükséges 2FA kódot erre a telefonszámra küldjük el szöveges üzenetben.

 • Saját e-mail szerver (opcionális)

  A saját e-mail szerver lehetővé teszi, hogy az általános Comnica e-mail cím helyett saját céges e-mail címről küldjön üzeneteket a rendszerből.