Teljes körű támogatást nyújtunk

Mindig elérhetők vagyunk. Minden kérésre azonnal reagálunk.

COMNICA
contact

Segítünk, hogy a legtöbbet hozza ki contact centeréből

Feltérképezzük a vállalati környezetet, feltárjuk a problémás folyamatokat, javaslatot teszünk a megoldás testre szabására. Segítünk a contact center szoftver bevezetésében, a felületek és funkciók megismerésében, vagy akár az ügyfélinterakciók forgatókönyveinek, scriptjeinek megtervezésében is. A rendszer használatának elsajátításához webes vagy személyes oktatásokat, továbbképzéseket tartunk.

Mindig elérhetők vagyunk

Az ügyfélszolgálatnak is szüksége van ügyfélszolgálatra, akkor is ha a dolgok rendben mennek. Ha mégis probléma merülne fel: support csapatunk mindig rendelkezésre áll: igény esetén akár 24/7/365 felügyeletet is vállalunk. A jelzésekre azonnal reagálunk, ha beavatkozásra van szükség, beépített távoli asztali elérésen keresztül is segítséget tudunk nyújtani.

Minden tudásunkat megosztjuk

A Comnica CC használatához folyamatosan bővülő online tudásbázist hoztunk létre. Az oldal bevezet az ügyfélszolgálat legfontosabb fogalmaiba és metrikáiba, részletesen leírja a contact center szoftverrel kapcsolatos technikai tudnivalókat, és hasznos tippeket ad a használatához. A gyakran ismételt kérdések menüt mindig a legaktuálisabb ügyfélvisszajelzések és új fejlesztéseink alapján bővítjük.

Tovább a tudásbázisra

COMNICA
communications

Biztonságos hálózaton kommunikálunk

Ügyfeleink rendszerét biztonságos SSL TLS protokollon keresztül csatlakoztatjuk saját rendszereinkhez. A hívásokat és üzeneteket magas rendelkezésre állású adatközpontjainkon keresztül továbbítjuk.

Folyamatos rendszerfelügyeletet biztosítunk

Support csapatunk és kiterjedt monitoring rendszerünk a nap 24 órájában felügyeli teljes infrastruktúránk teljesítményét az összes szolgáltatási területen. Eszközeinket georedundáns módon, egymástól távoli szervertermekben helyezzük el, hogy SLA mutatóinkat az iparági 99,9%-os érték felett tartsuk.

Több útvonalon biztosítjuk a forgalmat

Szolgáltatásainkat fizikailag elosztott, többszörösen redundáns infrastruktúrára építettük, így minden hívás és SMS biztosan célba ér. Ha valamelyik carrier partnerünk hálózatán hiba jelentkezik, rendszerünk a forgalmat emberi beavatkozás nélkül azonnal másik útvonalra tereli.

Zsolt

Head of Customer Service

Zsófia

Customer Service Representative

Zsuzsanna

Customer Service Representative

Forróvonal: +36 1 255 0991