Comnica Contact Center

Webes elérésű contact center szoftver, ügyfélszerzésre és ügyfélszolgálati munkára

Telefon, videóhívás, e-mail és SMS egy rendszerből, chat integrációval. Egyszerű ügyfélkapcsolati megoldás a felhőből. Bárhonnan elérhető, gyorsan beüzemelhető, home office-ból is használható. 0-24 órás rendelkezésre állás, készséges, azonnal reagáló support csapat. Nem funkciókat adunk: megoldást szállítunk.

Ügyfélszolgálati munka

Telesales kampányok

Telefonközponti funkciók

Elégedettségmérés

Hiteltanácsadás

Biztosításértékesítés

Telebanki ügyintézés

Követeléskezelés

 Büdzsébarát díjszabás

Ügyfélszolgálati munka és ügyfélkapcsolat-építés, pluszköltségek nélkül. Használat alapú díjfizetés, korlátlan számú operátorral. A supervisorok és ügyfélszolgálati menedzserek ingyen használhatják a rendszert!

Demót kérek
1

Szólítsa meg ügyfeleit több csatornán

Telefonon, videóhívással, emailen és SMS-ben is kapcsolatba léphet ügyfeleivel.

A megkeresések kezeléséhez és az ügyfélszerző kampányokhoz is megtalálja a legjobb csatornát. Bejövő és kimenő telefonok, AI alapú robothívás, tömeges vagy időzített SMS és emailküldés, SmartSMS kampányok, videóhívás ügyfélazonosításhoz. A rendszer a népszerű chat és chatbot alkalmazásokkal is integrálható.

Demót kérek
2

Okos híváskezelés

Sem az ügyfelet, sem az operátort nem várakoztatjuk. 

A bejövő és kimenő hívásokat az operátorok egyidejűleg is kezelhetik. Az intelligens tárcsázó mindig az éppen szabad és az ügyben kompetens operátorhoz irányítja a hangmenüben várakozó ügyfelet. Kimenő, telesales kampányoknál előnézeti, progresszív és prediktív tárcsázást választhat. A Click to callt használva az ügyfél egyetlen kattintással kezdeményezheti a hívások indítását.

Demót kérek
3

Kontroll és minőségellenőrzés

Valós időben, 100% hangrögzítés mellett.

A rendszerben élőben követheti az operátorok munkáját, láthatja a várakozó ügyfeleket és a futó kampányok alakulását. A supervisor a beszélgetésekbe bármikor beavatkozhat, majd azonnal értékelheti is őket. A rendszer mindent rögzít, a felvételeket bármikor visszakeresheti, letöltheti, hanghullám vizualizáció segítségével elemezheti.

Demót kérek

Comnica SalesPro

Hogy jobban pörögjenek a telefonos kampányok

Értékesítéstámogató szolgáltatások profiknak – csomagban vagy külön-külön. Több kimenő hívás ugyanannyi idő alatt: adatbázis tisztítással. Hívószámkijelzés és védelem a letiltások ellen: spam akadálymentesítéssel. Tárcsázó app mobilra, az üzletkötői munka menedzselésére: contact centerbe épített Comnica Dialer alkalmazással.

4

Összetett riportok, egyszerű vizualizáció

A rendszer minden adatot rögzít, elemez és valós idejű statisztikákon mutat meg.

A contact center szoftver a riportokat letisztult grafikonokban összegezi, így nem csak a supervisorok, de az egész menedzsment számára gyorsan átlátható képet ad az ügyfélszolgálati folyamatokról. A kimutatásokat néhány egyszerű mozdulattal e-mailben is továbbíthatja.

 • Összetett, finomhangolható szűrések a riportokban
 • Egyszerűen kezelhető, kézre álló grafikus script szerkesztő
 • Wallboard funkció, tévére is kivetíthető adatokkal
Még több
5

Mesterséges intelligencia alapú virtuális ügyintéző

Tehermentesítse operátorait, gyorsítsa fel kampányait!

Nem minden beszélgetéshez kell operátor. A rutinszerű kérdéseket a mestreséges intelligencia is meg tudja válaszolni ügyfeleinek, kimenő, telesales hívások esetében pedig adatgyűjtő, előszűrő kérdéseket is rábízhat. A Comnica virtuális ügyintézője előre paraméterezhetző forgatókönyvekkel dolgozik, melyet igényei szerint segítünk elkészíteni és betanítani neki.

Demót kérek
6

Távközlési szolgáltatások

A Comnica CC-hez teljes körű nemzetközi és belföldi VoIP távközlési szolgáltatást biztosítunk.

A rendszerhez bármelyik vezetékes régióban igényelhető belföldi telefonszám, de a szám más szolgáltatótól is áthordozható. A nemzetközi ügyfélszolgálatok közel 100 országban fogadhatnak hívásokat helyi hívószámokon keresztül.

 • Számhordozás
 • Hívásvégződtetés
 • Szépszám és zöldszám szolgáltatás
 • Telefon alközpont szolgáltatás
 • Integrálás SIP protokollon keresztül más rendszerekkel
Még több
7

Gyors ügyfélnavigáció személyre szabható IVR-ral

A bejövő hívások sorsa a hangmenüben dől el…

Ha rosszul van beállítva, értékes ügyfeleket veszíthet, és operátoraira is többletmunka hárul. Az IVR menü kialakítását megoldhatja házon belül, vagy kiszervezheti nekünk. A nyitvatartási idők és visszahívási parancsok beállítását is megoldjuk Ön helyett. Az automatikus hangbemondásokat elég csak begépelnie, és text-to-speech megoldásunk rögtön beszéddé alakítja át őket.

Demót kérek
8

Virtuális telefonközpont

Ha a contact center sok, válassza felhő alapú telefonközpontunkat.

A webes irányítópulton cége teljes telefonos kommunikációját felügyelheti, bejövő hívásait bárhonnan kezelheti. A mellékek mobilszámok is lehetnek, így akár több telephelyre is tudjuk biztosítani a kapcsolatot, egy központtal. A rendszert személyre szabva adjuk át, a komplexebb beállításokat elvégezzük mi.

 • Számkijezlés kimenő hívásnál
 • Várakozási idő módosítás
 • Integrációs lehetőségek adatcseréhez és rögzítéshez
 • Minden hívás visszakövethető
Még több

Ügyfeleink mondták

Kérjen díjmentes bemutatót!

Jelentkezzen, ha szeretné kötelezettség nélkül, díjmentesen kipróbálni megoldásunkat!