Comnica SalesPro

A tökéletes sales kampány eszköztára

A hívásstatisztikák biztatók, az értékesítési mutatók is alakulnak, de valami még hiányzik. Ha telefonos kampányaidból szeretnéd kihozni a maximumot, próbáld ki a Comnica SalesPro szolgáltatásait. Több kimenő hívás ugyanannyi idő alatt, spam akadálymentesítés és mobilhívások hangrögzítéssel, tárcsázó applikációval.

Adatbázis tisztítás:
hogy halott számok helyett élő ügyfeleket
hívjon az operátor

A telesales kampányok automata módban indított hívásai gyakran válasz nélkül csöngenek ki. Ilyenkor sosem tudjuk, vajon az ügyfél nem ér rá, vagy a szám halott, a rendszer viszont rendületlenül újra tárcsáz, eredménytelenül.

Mivel a csörgés után elinduló hangbemondás nem bomlik automatikusan, a tárcsázási idő 30 másodpercet is igénybe vehet.
Minden egyes rossz számnál…

Megoldás

Az adatbázistisztítás. Telesasles kampányaid fel nem vett hívásaiból kiszűrjük azokat a számokat, melyekhez nem tartozik előfizető. Megjelöljük őket, és úgy finomhangoljuk az automatikus tárcsázásokat, hogy operátoraidat megkíméljük a felesleges hívásoktól.

Érdekel

Védelem a spamvédelem ellen

Az ügyfelek gyakran spamszűrő appokkal védekeznek a sok kéretlen hívás ellen. A Tiéd viszont nem az. Az alkalmazások algoritmusai sokszor pusztán statisztikai alapon, egy nagyobb hívásmennyiség vagy a híváshossz alapján könyvelnek el gyanúsnak egy-egy számot.

Megoldás

Telekommunikációs szolgáltatóként kapcsolatban állunk
a legtöbb alkalmazás üzemeltetőjével. Felkeressük őket,
és egyeztetünk velük telefonszámainak védelméről.
A szolgáltatás részeként cége nevét és logóját is megjelenítjük hívószáma mellett.

Érdekel

Comnica Dialer: a sikeres üzletkötők mobilappja

Az értékesítési csapatban dolgozó utazó üzletkötők és tanácsadók többnyire mobiltelefonon tartják a kapcsolatot az ügyfelekkel. Ezekre a hívásokra azonban a központnak nincs rálátása.

Megoldás

A Comnica Dialer egy contact centerre épülő tárcsázó applikáció, mellyel távolról menedzselheted a tanácsadók munkáját.

Az alkalmazásban tetszőleges mennyiségű mobilszámot oszthatsz ki üzletkötőidnek, miközben a hívások a Comnica contact centerén futnak keresztül. A Dialer rögzíti a hívások hanganyagait és adatait, melyek később bármikor visszakereshetők.

Érdekel

Kérj díjmentes bemutatót!

Jelentkezz, ha szeretnéd kötelezettség nélkül, díjmentesen kipróbálni megoldásunkat!