Comnica Thinkshop:

üzleti reggelik a Comnica szakértőivel

 

18 éve foglalkozunk ügyfélkapcsolatok fejlesztésével, de nincs olyan nap, hogy ne tanulnánk mi is valami újat a szakmánkról. A piac szereplőitől, a versenytársainktól és az ügyfeleinktől éppúgy, mint saját hibáinkból és sikereinkből. Tele vagyunk adatokkal, történetekkel és fontos gondolatokkal, amiket szívesen megosztunk Önnel is.

 

A Comnica Thinkshop üzleti reggeli sorozatán a bennünket és ügyfeleinket egyformán izgató trendekről, az ügyfélkapcsolat-fejlesztés legújabb irányairól és módszereiről beszélgetünk. Nem gondoljuk, hogy mindent tudunk, ezért időről-időre olyan szakembereket is meghívunk, akik a felvetett kérdésekre számunkra is izgalmas nézőpontokkal válaszolnak.

 

Ügyfélutak a biztosítási piacon

 

2019. június …-án a biztosítási szakma képviselőit várjuk workshopunkra. Az eseményen bemutatjuk a Comnica friss ügyfélkutatását, melyből többek között az is kiderül, milyen kommunikációs csatornákat használnak és preferálnak a biztosítók és alkuszok ügyfelei.

 

Tervezett program

….

Az eseményen csak korlátos számban tudunk fogadni résztvevőket, a jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében igazoljuk vissza. 

A jelentkezéshez kérjük töltse ki az űrlapunkat!